Szakmai jellegű OKJ tanfolyamok
INFORMÁCIÓK A TANFOLYAMOKRÓL:
 
Telefon: 1/787 2226
e-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
 
TANFOLYAMOK, KÉPZÉSEK:

 

Biztonsági őr tanfolyam

Testőr tanfolyam

  • Vagyonőr tanfolyam
  • Rendezvénybiztosító tanfolyam
  • Fegyveres biztonsági őr tanfolyam
  • Pénzszállító tanfolyam
  • Bankőr tanfolyam
  • Biztonságtechnika kezelő tanfolyam
  • Elektronikus vagyonvédelmi rendszer szerelő tanfolyam
  • Mechanikus vagyonvédelmi rendszer szerelő tanfolyam

Munkavédelmi technikus tanfolyam

 

Biztonsági őr tanfolyam

Vagyonőr, biztonsági őr tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

OKJ: 31 861 01 1000 00 00
FEOR: 5365
Az OKJ-s Személy- és vagyonőr tanfolyamra jelentkezés feltétele: 8. évfolyam elvégzése, egészségügyi alkalmasság

Biztonsági őr tanfolyam több évtzedes képzési gyakorlattalAz OKJ-s személy- és vagyonőr (biztonsági őr) tanfolyam leírása:

Napjainkban komoly igény van a jól képzett személy- és vagyonőrökre Magyarországon. Amíg bűncselekmények lesznek, addig biztonsági őrökre is szükség lesz. A biztonsági őr tanfolyam elvégzése után a hallgató rövid idő alatt egy biztos szakmát szerez.

Bővebben: a Vagyonőr tanfolyam oldalunkon

  

 

Fegyvervizsga tanfolyam

Fegyvervizsga tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

A fegyvervizsga és tanfolyam leírása:

A fegyvervizsga tanfolyamok oktatói lövészetvezetői végzettséggel rendelkező képzett szakemberek. A fegyverelméleti ismereteken kívül egyes tanfolyamainkon alapfokú gyakorlati ismereteket is szerezhet a hallgató.  A tanfolyam elvégzését igazoló sikeres fegyvervizsga után pedig jogosult és képes lehet a golyós-, sörétes-, vagy maroklőfegyvernek használatára, kezelésére. A fegyvervizsgára felkészítő tanfolyam alatt oktatásra kerülnek az ehhez szükséges jogi és műszaki ismeretek, valamint a biztonságos fegyverkezelési szabályok. Azoknak a kollégáknak, akik általunk tették le a fegyvervizsgát, segítünk pénzszállítói, bankbiztonsági munkahelyek keresésében.

Az oktatás valódi lőfegyverek bemutatásával történik. 

További információ az induló fegyvervizsga tanfolyamokról  az 1/787-2226-os telefonszámon, vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.   e-mail címen kérhető a Nevada Team Kft. munkatársaitól!

 

Nemzetközi testőr tanfolyam

Testőrtanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

A nemzetközi testőr tanfolyam leírása:

Sok biztonságiőr vágya, hogy valódi testőri munkát végezhessen. Ez ma már elképzelhetetlen komoly testőrtanfolyamon való részvétel nélkül.

Ha kíváncsi a Nemzetközi testőr képzést igazoló tanfolyamunkra kattintson az alábbi linkre:  Nemzetközi testőt képzés
 


 

Biztonságszervező tanfolyam

Biztonságszervező tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

OKJ: 54 861 01
FEOR: 5369 Egyéb védelmi szolgáltatási foglalkoztatások
A biztonságszervező tanfolyam időtartama: 120 tanóra középfok, 180 tanóra felsőfok
A biztonságszervező tanfolyamra való jelentkezés feltétele: 10. évfolyam elvégzése középfokon, felsőfokú:  érettségi

A biztonságszervező tanfolyam leírása:

Amennyiben valaki képességet érez magában arra, hogy mások munkáját szervezze, ellenőrizze, irányítsa, vagyis kis- és középvezetői feladatokat lásson el, az ehhez vezető első lépcsőfok a Biztonságszervező  tanfolyam elvégzése.
 

Ha kíváncsi a  biztonságszervezői képzést igazoló tanfolyamunkra amely magában foglalja a biztonsági őr tanfolyamot  is kattintson az alábbi linkre:  biztonságszervezői képzés
 

 

Biztonságtechnikai kezelő, szerelő tanfolyam

Biztonságtechnikai szerelő, kezelő tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

OKJ: 31 861 02 1000 00 00
FEOR: 5399
A tanfolyam időtartama:Biztonságtechnikai kezelő: 100 tanóra, biztonságtechnikai szerelő: 250 tanóra
A biztonságtechnikai tanfolyamokra való jelentkezés feltétele: 8. évfolyam elvégzése
A biztonágtechnikai szerelő, kezelő tanfolyam leírása:

Ma már a legtöbb őrzött objektum rendelkezik riasztó- és kamerarendszerrel, beléptetőrendszerrel. Maguk az eszközök is komoly értéket képviselnek, és még jelentősebb érték az, amire vigyáznak. Tehát a munkaadóknak nagyon nem mindegy, hogy ki kezeli azokat, és milyen hozzáértéssel. Komoly irodaházba, szállodában való munkavégzés feltétele a technikai eszközök ismerete, megbízható kezelése. Sehol nem engednek már hozzá nem értő embereket ilyen munkaterületre, túl nagy a felelősség és a kockázat. Már hozzáértő, tapasztalt dolgozót keresnek, akik a biztonságtechnikai szerelői, kezelői ismereteiket tanfolyami oklevéllel tudják igazolni. Akik nem értenek a technikához, szükségképpen rosszabb munkakörülményekkel járó színvonaltalan telephelyek őrzésére pályázhatnak csak.
A biztonságtechnikai szerelő pedig egy nagyon jó szakma, amit a műszaki dolgok iránt érdeklődőknek ajánlunk. Szintén elmondható, hogy a vagyonvédelem átlagát magasan felülmúló iparágról van szó, ami az idő előrehaladtával még jobban felértékelődik. Mindenki a legjobb kamerát, a legújabb technikát, a legerősebb rácsokat, ajtókat akarja, így a szakmáját szerető és értő mester után kapkodnak a megrendelők. A biztonságtechnikai szerelő, kezelő tanfolyamot végzett hallgató megtanulhatja a legmodernebb kül- és beltéri védelmi berendezések szakszerű kezelését/szerelését. Az oktatás alatt megismerkedik a karbantartás, javítás módszereivel, technikájával. A biztonságtechnikai szerelő, kezelő tanfolyamunkon szerzett ismeretek birtokában telepítheti/üzemeltetheti a behatolást jelző, beléptető rendszereket, videómegfigyelő rendszereket, tűzjelző berendezéseket egyaránt. 

További információ az induló biztonságtechnikai kezelő, szerelő tanfolyamokról a 30/5040 548-as telefonszámon, vagy az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.   e-mail címen kérhető a Nevada Team Kft. munkatársaitól!

 

Tűzvédelmi előadó tanfolyam

Tűzvédelmi előadó, főelőadó tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

OKJ: 52 861 07
FEOR: 3521 Tűzrendész

A tűzvédelmi előadó, főelőadó tanfolyam időtartama: 250 tanóra

A tűzvédelmi előadó, főelőadó tanfolyamra való jelentkezés feltétele: érettségi vizsga, egészségügyi alkalmasság
A tűzvédelmi előadó, főelőadó tanfolyam leírása:

A vonatkozó  BM rendelet előírja a gazdálkodó szerveknél, polgári szerveknél a tűzvédelem, illetve tűzvédelmi szolgáltatás területén foglalkoztatottakra kiterjedő, tűzvédelmi tanfolyamon megszerezhető szakképesítést. Mivel viszonylag kevés tűzvédelmi előadó, főelőadó végzettséggel bíró ember van Magyarországon, ennek a tanfolyamnak a sikeres elvégzése után minden bizonnyal könnyen fog a hallgató egy kényelmes, jól fizető, stabil munkahelyet találni.

A végzett tűzvédelmi előadó, más néven tűzrendész a képzés elvégzése után elkészítheti az objektum  Tűzvédelmi Szabályzatát, vezetheti a tűzvédelmi nyilvántartásokat, ellenőrzéseket végezhet. Tűzvédelmi oktatás megtartására is jogosulttá válik, kiemelten veszélyes üzem tűzvédelmét is szervezheti, elláthatja.  

További információ az induló tűzvédelmi előadó, főelőadó tanfolyamokróla 30/5040 548-as telefonszámon, vagy az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.   e-mail címen kérhető a Nevada Team Kft. munkatársaitól!

  

Munkavédelmi technikus tanfolyam

Munkavédelmi technikus tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

OKJ: 54 862 01
FEOR: 3152 munkavédelmi és baleset-elhárítási foglalkozású
A munkavédelmi technikus tanfolyam időtartama: 250 tanóra

A munkavédelmi technikus tanfolyamra való jelentkezés feltétele: érettségi vizsga
Munkavédelmi technikus. A munkavédelmi technikus tanfolyam leírása:

A tűzvédelmi előadóhoz hasonlóan a munkavédelmi technikus is egy keresett munkakör Magyarországon. Nem csak hivatalokban, közintézményekben látják szívesen az ilyenirányú tanfolyami végzettséggel rendelkező dolgozókat, hanem multinacionális magáncégeknél, logisztikai központokban, irodaházakban is felértékelődött ez a pozíció. Tehát szintén stabil munkakört és megélhetést ígér. Hallgatóink az oktatás alatt megtanulják értelmezni és alkalmazni a munkavédelemre vonatkozó jogszabályokat, és közreműködnek a munkahelyek, munkaeszközök létesítési folyamatában. A munkavédelmi technikus tanfolyam sikeres elvégzése után részt vehetnek az objektum Mentési Tervének elkészítésében, szervezhetik a mentési és kiürítési gyakorlatokat. Munkabalesetekkel kapcsolatos teendőket irányíthatják/végrehajthatják; munkavédelmi dokumentációkat vezethetnek.  

További információ az induló munkavédelmi technikus tanfolyamokról a 30/5040 548-as telefonszámon, vagy az   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.   e-mail címen kérhető a Nevada Team Kft. munkatársaitól!

 

Közterület-felügyelő tanfolyam

Közterület-felügyelő tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSEL!
közterület-felügyelő tanfolyam

Közterület-felügyelő képzés
OKJ: 52 861 03 0000 00 00
FEOR: 5355 Közterület-felügyelő

Magyarországon egyre több önkormányzat ismeri fel, hogy a közterek biztonságát  és rendjét a Rendőrség önmagában nem képes fenntartani, hanem a Közterület Felügyelet együttműködésével tudja ezt megőrizni. Ezért ezeket a szervezeteket évről évre nagyobb támogatással, bővülő jogkörrel és javuló dolgozói munkafeltételekkel erősítik. Ezeknél a szerveknél nincs feketén foglalkoztatás, tisztességes bért fizetnek, a szabadság, a táppénz és egyéb béren kívüli juttatások is természetesnek számítanak.

A közterület felügyelő tevékenységi köre: Hatósági intézkedést folytat. Védi a közterületek rendjét. Védi a közterületek tisztaságát. Közreműködik a közbiztonság védelmében. Együttműködik a társhatóságokkal és társadalmi szervezetekkel. Alkalmazza a tevékenységére vonatkozó jogszabályokat és tűzvédelmi, munkavédelmi, környezetvédelmi szabályokat, valamint a speciális szakmai, továbbá az etikai szabályokat.
Ellenőrzi a közterületek jogszerű, engedélyhez kötött használatát. Biztosítja az önkormányzati közterületi rendezvényeket.Ellenőrzi az útkezelői hozzájáruláshoz kötött tevékenységeket. Közreműködik az állami és önkormányzati vagyon védelmében.
Főbb oktatási témakörök: Polgárjog, Büntetőjog, Közterület-felügyelő jogállása, Önvédelem

További információ az induló közterület-felügyelő tanfolyamokróla 30/5040 548-as telefonszámon, vagy az   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.   e-mail címen kérhető a Nevada Team Kft. munkatársaitól!

 

Környezetvédelmi technikus tanfolyam

Környezetvédelmi technikus tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

OKJ: 54 850 01
FEOR: 3126 Környezetvédelmi technikus
A Környezetvédelmi technikus tanfolyam időtartama: 250 tanóra
A környezetvédelmi technikus tanfolyamra való jelentkezés feltétele: érettségi vizsga, egészségügyi alkalmasság
Környzetvédelem.A környezetvédelmi technikus tanfolyam leírása:

A környezetvédelmi technikus tanfolyamot végzett munkavállalók alkalmazása a multinacionális cégeknél magától  érthetődőnek számít, de az állami hivatalok, intézmények is egyre gyakrabban foglalkoztatnak ilyen végzettségű dolgozókat. A környezetvédelem bolygónk életében egyre fontosabb, szó szerint életbe vágó kérdéssé vált. Ezt az Európai Unió felismerte, és tagországait egyre határozottabban készteti a környezetvédelem oktatására, támogatására. Ez a nemzetközi normák, jogszabályok honosításában, az ezzel foglalkozó szervek anyagi és eszmei támogatásában, képzésében, magánvállalkozások környezettudatosságának erősítésében nyilvánul meg. Ezen folyamatok egyik haszonélvezői a környezetvédelmi technikus tanfolyamot végzett szakemerek. A képzést sikerrel elvégző hallgatóink ezeknél a szerveknél, cégeknél környezetvédelmi nyilvántartást vezetnek, terveket készítenek, méréseket végeznek. Részt vesznek az EMAS és KIR rendszer kialakításában. Anyag és eszközgazdálkodásban, energetikai technológiák, berendezések üzemeltetésében, működtetésében vesznek részt. A környezetvédelmi technikus a tanfolyamunkon tanult ismeretek alkalmazásával energetikai számításokat, méréseket végez, hulladékok jellemzőit meghatározza, üzemeltetési, kárelhárítási munkálatokban működik közre.   

További információ az induló környezetvédelmi technikus tanfolyamokról a 30/5040 548-as telefonszámon, vagy az   Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.   e-mail címen kérhető a Nevada Team Kft. munkatársaitól!

 

Polgári védelmi előadó, főelőadó tanfolyam

Polgári védelmi előadó tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

OKJ: 52 861 05 0000 00 00, 52 861 05 0001 54 01
FEOR: 3524 Polgári védelmi foglalkozású
A polgári védelmi előadó tanfolyam időtartama: 250 tanóra
A polgári védelmi előadó tanfolyamra való jelentkezés feltétele: érettségi vizsga
Polgárvédelmi elóadó tanfolyam.A polgári védelmi előadó tanfolyam leírása:

A vonatkozó  BM rendelet szerint a gazdálkodó szervezeteknél, polgári szerveknél katasztrófavédelmi, valamint polgári védelmi munkakört betöltő személyeknek legalább alapfokú katasztrófavédelmi szakképesítést adó tanfolyami végzettséggel kell rendelkezniük. Oktatásunk ezen szakképesítés megszerzéséhez nyújt segítséget. A polgári védelmi előadó/főelőadó munkája során katasztrófa védelmi megelőző tevékenységet végez, részt vesz a veszélyes áru szállítás ellenőrzésében, a súlyos balesetek elhárításában. Katasztrófa elhárítási feladatokat szervez, veszélyeztetettséget határoz meg, terveket készít, oktat, ellenőriz. A polgári védelmi előadó, főelőadó tehát nagyon érdekes és izgalmas munkakör, amely kiszámítható életpályát nyújt, mivel katasztrófák, veszélyes szállítmányok- és ezekből adódó vészhelyzetek bármikor előfordulhatnak. A polgári védelmi előadó, katasztrófavédelmi főelőadó tanfolyamunkon az erre a pályára elhivatottságot érzők színvonalas oktatását, képzését valósítjuk meg.  

További információ az induló polgári védelmi előadó tanfolyamokról a 30/5040 548-as telefonszámon, vagy az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.   e-mail címen kérhető a Nevada Team Kft. munkatársaitól!

 

Magánnyomozó tanfolyamok

OKJ 52-861-04

Magánnyomozó tanfolyam kedvező áron, színvonalas oktatással, RÉSZLETFIZETÉSSEL!

Magánnyomozói tanfolyam.A magánnyomozó tanfolyamra való jelentkezés feltétele: Középfokú iskolai végzettség (Érettségi), büntetlen előélet, cselekvőképesség, orvosi alkalmasság, magyar állampolgárság, belföldi lakóhely.
Az OKJ-s magánnyomozó tanfolyam leírása:
A magánnyomozó képzés időtartama: 3 hónap

A magánnyomozó tanfolyam vizsgatárgyai: Közigazgatási ismeretek, Polgári jog, Büntetőjog, Büntetőeljárás jog, Pszichológia és Kriminalisztika

A magánnyomozó tanfolyamot végzett hallgatók képessé válnak a hazánkban most éppen elégé kereset tevékenység jogszerű és szakszerű ellátására.

Ha kíváncsi a  magánnyomozó képzést igazoló tanfolyamunkra kattinson az alábbi linkre: magánnyomozó képzés

 

Személyi Testőr Tanfolyam Indul

Alapfokú testőr tanfolyam indul a Nevada Security szervezésében.

Cégünk ISO minősítése

A Nevada Kft. ISO 9001 minősítése.

Tetszik az oldalunk? Lájkold :)

Add to: JBookmarks Add to: Facebook Add to: Webnews Add to: Buzka Add to: Windows Live Add to: Icio Add to: Ximmy Add to: Oneview Add to: Kledy.de Social Bookmarking Add to:  FAV!T Social Bookmarking Add to: Favoriten.de Add to: Seekxl Add to: Social Bookmark Portal Add to: BoniTrust Add to: Power-Oldie Add to: Digg Add to: Del.icoi.us Add to: Reddit Add to: Upchuckr Add to: StumbleUpon Add to: Slashdot Add to: Netscape Add to: Furl Add to: Yahoo Add to: Blogmarks Add to: Diigo Add to: Technorati Add to: Newsvine Add to: Blinkbits Add to: Ma.Gnolia Add to: Smarking Add to: Netvouz Add to: Spurl Add to: Google Add to: Blinklist Information

Videó Ajánló

 

 

Fegyvervizsga tanfolyam profiktól!  

Ha eredményes fegyvervizsgát szeretne tenni, jelentkezzen oktatásunkra a 30/504-0548 -as mobilszámon!